Tidaholms kommun

Onsdag 4 juli

Vår sista dag i Almedalen bjuder på ett stålande väder! Morgonen inledde vi vid tv4:s tillhåll här i Almedalen (ni såg oss väl på TV?) Här lyssnade vi till Marcus Oscarsson prata om Centerpartiets historia och läge inför valet för idag är det just Centerpartiets dag.

Under förmiddagen har delar av gruppen bland annat varit på Västsvenska Arenan för att lyssna till ett föredrag om alla barns rätt till en bra start på livet. Ett ämne som naturligtvis ligger SAM-KRAFT extra varmt om hjärtat.

Magdalena Andersson blev under förmiddagen intervjuad av Svenska Dagbladets juniorreportrar och det var Johan och lyssnade på. Efter det lyssnade han på bland andra Gustav Fridolin debattera skolfrågor.

Kommunikatör Miranda var samtidigt på en paneldebatt om hur (eller kanske rättare sagt om) vi kan fortsätta att ha en hög precision på nätet samtidigt som vår integritet är skyddad. Under panelen diskuterades bland annat GDPR:s intåg i EU och effekterna som det får, en fråga som är högaktuell för alla Sveriges kommuner, företag och organisationer.

Snart är det dags för lunch men innan dess passar en del av gruppen på att gå på ett seminarium om skola och BUP. Det är dock det sista vi hinner med under vår vistelse i Almedalen. I eftermiddag kommer nästa gäng hit och fortsätter att uppdatera bloggen med sina upplevelser i Visby.

Tack för oss!

 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress