Tidaholms kommun

Tisdag 3 juli (2)
Nu har vi landat i att vår egen insats i Almedalen är gjord. Tack alla som hört av sig med lyckönskningar och hejarrop - det värmer och vi är så glada över att seminariet gick så bra. Nu väntar vi bara på filmen så att vi kan sprida budskapet ännu mer. Den 7 november kommer kommunen dessutom att arrangera en konferens på temat Tidiga insatser - missa inte den om du är intresserad av att få mer information om SAM-KRAFT och hur vi arbetar med förbyggande och stöttande insatser i kommunen. Läs mer på tidaholm.se/samkraft.
 
Under eftermiddagen besökte majoriteten av gruppen bland annat IKEAs visningshus BO KLOK. 
 
Hela gruppen möttes sedan upp för att gå på ett seminarium om hur förskolan kan bidra till hälsosammare liv för barn. Matvanor, skärmtid men också det ökande problemet med stillasittande diskuterades.
 
Idag är den dag med flest programpunkter att välja bland av hela veckan i Almedalen och det har varit riktigt mycket folk i rörelse. När klockan slog fyra blev det dock betydligt lugnare. Nu tittar vi på fotboll innan det är dags att gå och lyssna på Jan Björklund (som vi faktiskt redan lyssnat lite på idag).
 
Heja Sverige!
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress