Tidaholms kommun

Torsdag 5 juli
Igår var det gruppbyte. Hem åkte Miranda, Anna-Karin, Pernilla, Ann, Anders, Malin och Johan och ned kom Mattias, Christer, Henrik, Anneli, Ulla och Lena. Efter att ha sprungit om varandra som hastigast i huset vi bor i så åkte grupp 1 till båten och grupp 2 begav sig ner för att lyssna på Annie Lööfs tal. 
 
Mycket folk på plats för att lyssna på Annie Lööf.
 
Man såg faktiskt bättre på en av storbildsskärmarna än i folkmassan...
 
Dagen då. Uppstigning vid 07 och poff - folk var iväg somskjutna ur en kanon. Henrik och Anneli valde att starta dagen med en föreläsning om framtidens ledarskap och hur det blir så framgångsrikt som möjligt. 
 
- Man hade gjort en undersökning med cirka 500 ledare och utifrån deras svar gjort en modell som man mer eller mindre kunna känna igen sig i. Jag fick bekräftat att det är oerhört viktigt med rytm - att hålla i någonting och hålla fokus på ett mål för att ro det i land, säger Anneli efter föreläsningen.
 
- Det som var mest intressant var den kartläggningen över vart man befinner sig som organisation. Utifrån den kartläggningen kan man få indikationer på vad vi behöver arbeta med i just vår organisation, berättar Henrik. 
 
Det var oerhört mycket folk på föreläsningen. Henrik och Anneli hade tur som fick sittplatser.
 
Föreläsningen hölls på en båt i hamnen.
 
Panelen under föreläsningen.
 
Ulla återfanns i SVT:s monter där hon lyssnade på Mats Knutson, politisk kommentator. Idag är det Socialdemokraternas dag och han pratade om vilka frågor som är de viktigaste för dem, något Ulla uppskattade.
 
- Ja jag trillade in här. Det var absolut intressant. Kul att lyssna på! 
 
 Ulla framför SVT:s studio en stund efter att programmet med Knutson var till ända.
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress