Tidaholms kommun

Nu åker vi till Almedalen!
Hej! 
Då var det dags igen. Tidaholms kommun åker till Almedalsveckan 2018. Den här året är vi inte bara där för att obeservera, lära oss nya saker och inspireras. Det här året kommer vi att hålla en föreläsning och förhoppningsvis är det vi som lär ut och inspirerar. Mer om föreläsningen längre ner. Vi lämnar Tidaholm 
 
VI SOM ÅKER 
Grupp 1 (sön-ons):
Anna-Karin Skatt, Kommunalråd
Ann Stenholm, SAM-KRAFT
Anders Viklund, SAM-KRAFT
Pernilla Svärdh, SAM-KRAFT
Miranda Bergsten, kommunikatör
Malin Gustafsson, folkhälsostrateg
Johan Liljegrahn, Moderaterna
 
Grupp 2 (ons-lör):
Henrik Johansson, ekonomichef
Christer Johansson, Socialdemokraterna
Ulla Brissman, Socialdemokraterna
Lena Andersson, Socialdemokraterna
Mattias Nilsson, kommunikatör
Anneli Alm, barn- och utbildningschef
 
SEMINARIET
Det är tredje året Tidaholm skickar en delegation till Almedalen, men aldrig tidigare har vi skickat någon eller några som ska hålla i ett seminarie. Det här året är annorlunda. Det här året ska Ann, Anders och Pernilla från SAM-KRAFT prata om hur man ger barn en så bra start i livet som möjligt - utan trollspö. Mer om seminariet finns att läsa i nyheten på hemsidan.
 
Seminariet kommer att hållas på tisdag 3/7 kl. 9-10. Det kommer även att livesändas. Länken till livesändningen hittar ni nedan.
 
Bloggen kommer vi att uppdatera ungefär två gånger per dag. Här kommer vi visa upp vad tjänstemännen och politikerna gör, vilka seminarier de medverkar vid och kanske även en och annan analys av vad de tar till sig. 
Vi hoppas på en lärorik vecka!
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress