Tidaholms kommun

Onsdag eftermiddag (dag 4)

Nu har vi (som står skrivet tidigare) bytt representanter för kommunen. Nu representeras Tidaholm av Anna-Karin Skatt (S), Lena Andersson (S), Mattias Ezelius (S), Hajrudin Abdihodzic (V), Eva Thelin (Kommunchef) och Miranda Bergsten (kommunikatören som kommer att hålla blogg med mera uppdaterad).

Förmiddagen gick till resan men vid tretiden på eftermiddagen gav vi oss iväg ut på stan för att titta runt. Lena, Anna-Karin och Eva hade planerat att lyssna till Rikspolischef Dan Eliasson men innan dess passade Lena på att prata med en representant från Lärarförbundet. Efter att Eliasson frågats ut av Dagens Samhälle tog Anna-Karin, Eva och Lena chansen att prata med honom.

Det är Socialdemokraternas dag idag och på plats fanns Annika Strandhäll, Socialförsäkringsminister. Efter att hon pratat i Socialdemokraternas tält hann hon kort prata lite mer specifikt om Tidaholm med Anna-Karin och Lena.

Sist ut på dagen var Finansminister Magdalena Anderssons tal som vi följde tillsammans, stundvis under paraplyer.

Lena har en pratstund med en representant för Lärarförbundet. ”Spännande utbud av aktiviteter från Lärarförbundet de här dagarna. Hit kommer jag fler gånger.” – Lena Andersson

Samtal med rikspolischef Dan Eliasson om situationen i Tidaholm. ”När vi har möjlighet ska vi passa på att sätta Tidaholm på kartan hos dem som är med och bestämmer. Våra frågor är viktiga!” – Anna-Karin Skatt

Annika Strandhäll, som också besökte Tidaholm tidigare i år, ville ha en uppdatering kring projektet för att göra heltid till norm inom omvårdnad i Tidaholm. Det blev en kort pratstund med ministern efter att hon talat om just den frågan.

 
Magdalena Andersson talar om sin vision för Sveriges framtid.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress