Tidaholms kommun

DET ÄR VI SOM ÅKER TILL ALMEDALEN
På söndag bär det av till Gotland, Visby och Almedalen. Åker gör Anna-Karin Skatt (S), Lena Andersson (S), Mattias Ezelius (S), Hajrudin Adbihodzic (V), Runo Johansson (L), Birgitta Andersson (L), Ulf Persson (C), Ida Davidsson (M), Eva Thelin (kommunchef), Malin Lundberg (näringslivschef), Mattias Nilsson (kommunikatör) och Miranda Bergsten (kommunikatör). 
 
Det är vi, Miranda och Mattias som kommer att ta er med under den här veckan och visa upp vad de övriga gör. 
För att ge en bild av vilka förväntningar som finns och vilka frågor som de resande brinner för, har vi gjort en intervju med var och en där de berättar om just varför de åker, vilka frågor de tycker är viktigast och vilka förväntningar de har på veckan. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tyvärr har inte Ida Davidsson (M) haft möjlighet att medverka på film. Här är hennes svar i textform:

1.       Varför åker du till Almedalen?

För att få inspiration och idéer från andra kommuner och aktörer om olika saker som man kan göra för att göra Tidaholm ännu bättre för oss alla Tidaholmare. Exempel på detta kan vara: företagande, bostäder, barnomsorg, skola, omsorg samt centrum och landsbygdsutveckling.

2.       Vilka frågor är viktigast för dig som du kommer söka mer info och kunskap om?

Näringslivsfrågor, arbetsmarknad, utbildning och samverkansprojekt kring detta.

3.       Vad har du för förväntningar på din vistelse?

 Att jag får lära mig mycket nytt av andra kommuner och aktörer som jag kan ta med hem och jobba vidare med.  Vilket senare kommer resultera i att Tidaholm utvecklas och blir bättre för oss alla Tidaholmare.